Onze specialiteiten

We zijn een allround klus/timmerbedrijf

Tijdens de voorbijgevlogen jaren hebben we zeer uiteenlopende klussen verricht. Soms met de opdrachtgever samen gewerkt, soms met bekenden en soms alleen. Bekijk hieronder de fotogalerie van het uiteenlopende werk.

Het is altijd weer een uitdaging om de vertaling te maken van de wensen van de klant naar een uitgevoerd project. We zijn ons bewust van de noodzaak om met uitstekend gereedschap te werken, goede materialen te kiezen en steeds oog te hebben voor duurzaamheid. Fred is een houtliefhebber en weet wat hij hiermee kan maken.

Ook het stuken met leem is een specialisatie geworden.

Angela heeft zich meer gespecialiseerd in de schil van een gebouw. Zij kan precies vertellen hoe een goede isolatie moet worden aangebracht. Ook heeft zij EPC-berekeningen gedaan voor woningeigenaren die hun woning van een E-label wilden voorzien. Nu is het een verplichting geworden en volgens een standaardformule wordt er een label toegekend aan uw woning. Angela helpt de mensen hier soms wel bij voor een kleine vergoeding. En zo nu en dan is zij ook op de bouwplaats om te helpen.