Wie zijn wij?

 

Sinds 1998 ben ik zelfstandig ondernemer. Heb een tweede graad bevoegdheid gehaald voor leraar tekenen en handvaardigheid. Met deze bevoegdheid heb ik een tijd gewerkt als activiteitenbegeleider met mensen met een lichamelijke beperking, daarvoor als timmerman in de bouw, als standbouwer bij een reclamebureau, als gereedschapmaker bij Fokker vliegtuigbouw en als modelmaker bij Werkspoor Utrecht. Houtbewerken is steeds mijn passie gebleven.  Door deze achtergrond heb ik een ruime ervaring opgebouwd met allerlei materialen en diverse technieken. Dit is dan ook een reden  voor mij om veel verschillende werken als een uitdaging te zien. Angela, mijn partner, biedt ondersteuning op velerlei gebied.

Mijn passie voor hout heeft er mede toe geleid dat we nu wonen in een Fins loghuis in Zuidoost-Drenthe, tegen de Duitse grens, op een mooie locatie midden tussen de akkers.

Angela en ik vinden duurzaam bouwen belangrijk. We gebruiken graag goede kwaliteitsmaterialen, waaronder ecologische bouwmaterialen.

Angela is milieukundige en heeft zich gespecialiseerd in isolatie van woningen. Zij ondersteunt bij het aanvragen van energielabels en helpt graag bij het aanvragen van subsidie voor isoleren van uw woning.

Als u zelf wilt meewerken bij een klus die u aan ons heeft gegeven, dan staan wij daarvoor open.

Goed communiceren met klanten is de helft van het werk. Als we daarnaast ook nog kwaliteit kunnen leveren, zijn onze klanten en wij dik tevreden.

Als u naar Bloemendaal Projecten Timmerwerk belt, krijgt u een van ons aan de lijn. Ook bij het versturen van e-mailberichten kunt u van ons snel antwoord verwachten. Wij verheugen ons hierop.